Koulutus Ammattilaisille

Skidikantti välineeksi ammattilaisille

Skidikantti-ohjelma on kouluttanut lasten parissa työskenteviä ammattilaisia jo vuodesta 1988. Kahdenkymmenen vuoden aikana Skidikantilla on ollut ilo ja kunnia toimia mitä erilaisimpien yhteistyökumppanien kanssa.

Kansainväliset seminaarit, politiikan ammattilaiset ja lasten parhaaksi toimivat ammattilaiset ovat osoittaneet kiinnostusta ohjelmaa kohtaan ja taanneet Skidikantin vakiintumisen lasten ja nuorten tukena.

Skidikantti- ammattikoulutuksia on järjestetty muun muassa SOS-lapsikylässä, Helsingissä, Turussa,Tampereella, Kemissä, Torniossa, Utsjoella, Oulussa, Rovanimellä, Mikkelissä, Jyväskylässä, Kiteellä, Lappeenrannassa, Haminassa, Kotkassa ja Porvoossa.

Useissa kunnissa on järjestetty Skidikantti-koulutusta moniammatillisina ryhminä, toisissa kohdistettu niitä milloin opettajille, terveydenalan ammattilaisille tai päiväkodin väelle.

Seurakunnat ovat kouluttaneet omia työntekijöitään sekä Helsingin seudulla että ympäri maata. Vanhempainryhmät ja erilaiset järjestöt kuten MLL, vammaisjärjestöt ja erilaiset ammattiryhmät ovat järjestäneet koulutusta sekä omalle väelleen että tarjoneet sitä jäsenilleen.

Luentoja, päivän tai useamman päivän pituisia kursseja järjestetään säännöllisesti ympäri Suomen. Ota yhteyttä Aila Juvoseen lisätietoja varten. Aila neuvoo myos mielellään miten saat ammattikurssin omalle työpaikallesi.