Skidikantti-kurssi aikuisille ja lapsille helmikuun 10. pvä

by Aila Juvonen on January 24, 2018

KURSSI AIKUISILLE JA LAPSILLE

TULE HARJOITTELEMAAN KAVERUUS- JA JÄMÄKKYYSTAITOJA 10.02.2018 lauantaina kello 10-14

Paikka: Munkkivuoren Nuorisotalo, Raumantie 5, 00350 Helsinki

Kurssin ohjelmalla pyritään lisäämään elämänhallintaa, reippautta ja kykyä toimia. Harjoittelemme mm. jämäkkää äänen käyttöä, itsesuojelua, sosiaalisia taitoja, hengityksen hallintaa, pelon hallintaa, uskallusta jne. Rakennamme kehon voimaa pohjaksi henkiselle voimalle. Pyrimme siihen, että keho avaa meille selviytymiseen tarvittavia voimavaroja jähmettymisen, pelko- ja pakoreaktioiden sijaan.

Hinta: 198,40 euroa aikuinen-lapsi-parilta (160,00 euroa + alv 24 % 38,40)

Kurssin käyneille lähetetään Skidikantti-lapsen tie objektista subjektiksi kirjan käsikirjoitus sähköpostiin (julkaistu 1993 Lastensuojelun Keskusliitto). aila.juvonen(at)skidikantti

Kurssille otetaan 18 aikuis-lapsi paria.

Kurssille tulijoiden kannattaa laittaa päälleen mukavat vaatteet, joissa pystyy istumaan ja tarvittaessa konttaamaan lattialla. Harjoitukset eivät ole ”hiki”-harjoituksia vaan tilaa käytetään reviirin, sosiaalisen rytmin, kehoasentojen ja selviytymisstrategioiden tutkimiseen.

Kurssille mukaan pienet eväät.

Vihjeitä vanhemmille: Lapsille kannattaa kertoa, että kyseessä on kurssi, ei harrastuspiiri. Pieni juhlallisuus lisää lapsen motivaatiota ja tavoitteellisuutta. Aikuinen ja lapsi harjoittelevat rinta rinnan taitoja, joita me jokainen tarvitsemme elämässä. Älä siis puutu lapsesi harjoitteluun tai puhu hänen puolestaan.

Tavoitteena kurssilla on, että harjoittelun ja kirjallisen materiaalin avulla aikuiset saavat eväitä sekä omaan elämäänsä että ohjaamaan lasta skidikantti-ohjelman soveltamiseen.

HUOM! Kurssin aikana lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta!

Previous post:

Next post: